Laatste Tweets
Linkpartners

TS EVENTS CARNAVAL


mrt 27, 2012

Queensparty 2012!QUEENSPARTY 2012!

Zet 29-04-2012 maar alvast in je agenda, want dan staat het volgende evenement van TS EVENTS te gebeuren! En wat voor één?! Een evenement wat nu al beloofd het grootste dance evenement van Rijen ooit te worden! Met als grootste "Headliner" DJ Mental Theo! Theo komt sinds tijden weer eens terug naar Rijen en dat belooft HARD feesten te worden! Verder draaien DJ Nick, Sammo Vegas & Marius V de plaatjes aan elkaar!

De kaarten zijn nu al in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café 't Rijens vat, Bruna Rijen, Contro Rijen en La Bonne Image te Rijen. De kaarten zijn in de v.v.k.: €7.50. De voorverkoop is al een week bezig en gaat als een speer, mochten er toch nog kaarten over zijn op 29-04-2012 dan zijn deze voor €10,00 aan de tent verkrijgbaar! De tent op het Burg. Sweensplein te Rijen opent om 15.00u en niet veel later zal Mental Theo al optreden. Na de gezelligheid in de tent is er nog een afterparty bij Café 't Rijens Vat!

Zoals al eerder gezegt, dit belooft het grootste dance event ooit in Rijen te worden! Zorg dat je erbij bent. Blijf tot die tijd ons volgen op Twitter!

Dit evenement is een samenwerking tussen Stichting JuinCafé 't Rijens VatTS Events!